nadialong :) !
Follow Dashboard
dapat kerja ! huuu ^__^
23 February 2013 | 1Superstar (s)!

Greeting Text
ALHAMDULILLAH , akhirnya ada jugak rezeki Allah bagi kat aku .. terima kasih Allah atas nikmat yang telah kau beri , aku bersyukur sangat last last aku dapat jugak kerja . dah 2 bulan lebeh dah aku dok tanam anggur yang tak pernah dok tumbuh tumbuh ni , hahaha . hampa nak tau dak aku dapat kerja mana , jeng jengg ! kerja kat butik tudung PEARL HAYA .



bukan senang nak dapat kerja kat butik ni . tambah2 butik ni dah lah ekslusif sikid . nvm , hmm aku akan start kerja Jumaat ni , 01 MAC 2013 . sangat tak sabaq mehh . kerja dalam aircond pulak tu , memang rilek jugak lahh . kerja pun tak berat sangat . ada customer mai ja, sambut and layan depa dengan muka yang sehabes manis mungkin , hoho . . CUSTOMER IS NUMBER ONE ! .kak owner tu aku panggil dia kak zu , ada sorang lagi kak dayah , depa baik . aku selesa . hope depa akan terima aku and mengajaq aku dgn baik , budak baru katakan . heww ^^, ..tempat kerja pun tak jauh dengan rumah aku , memang senang lah kalau aku ada oti ka apa ponn . ada hikmah sebalik ni semua , dulu cari kerja semua mcm takdak , ambek number fon punn then tak kol punn , now aku dah dapat kerja yang lebeh baik sementara nak masuk u bulan Jun ni dan lah aku cari duit and pengalaman kerja . aku plan nak kerja sampai bulan Mei ni ja , takod nanti kalot nak prepare masuk u kann , hehe ciwi , semangat lebeh ni namanya :p  , okay lahh doakan untuk nadia berjaya nah , result SPM pun tak lama dah nak keluaq , 20 MAC ni ja . hm seram ja nihh . okay guys ! doa kat nadia yang baik baik ja tauu , hee bye :)

thanks yang sudi baca 


Older Post
The Disclaimer


HAI buddies , HAI stalker , HAI evryone . im NADIA . welcome to my blog , do vist do FOLLOW okay . leave your step at CBOX , THANKS :)

underlined, bold

blockqoute


Diary About Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : SYIFA NADIA

Best View at GOOGLE CHROME!